小学英语阅读理解练习题及答案
Do you want to live a happier, less stressful(有压力的)life? Try laughing for no reason at all. That‘s how thousands of people start their day at Laughter Clubs around the world--and many doctors now think that having a good laugh might be one of the best ways to stay healthy.
The first Laughter Club was started in Mumbai, India, in 1995 by Dr. Madan Kataria. “Young children laugh about 300 times a day. Adults laugh between 7 and 15 times a day.” says Dr. Kataria. “Everyone’s naturally good at laughing--it‘s the universal language. We want people to feel happy with their lives.” There are now more than 500 Laughter Clubs in India and over 1,300 worldwide.
Many doctors are also interested in the effects(效果)of laughter on our health. According to a 5-year study at the UCLA School of Medicine in California, with laughing there is less stress in the body. Laughter improves our health against illness by about 40%.
So, what happens at a Laughter Club? I went along to my nearest club in South London to find out. I was quite nervous at the beginning of the class, to be honest--I wasn’t interested in laughing with a group of strangers, and I was worried about looking stupid. Our laughter teacher told us to clap our hands and say “ho ho ho, ha ha ha,” while looking at each other. However, our bodies can‘t tell the difference between fake laughter and real laughter. So they still produce the same healthy effects.
Surprisingly, it works! After ten minutes everybody in the room was laughing for real--and some people just couldn’t stop! At the end of the class I was surprised by how relaxed and comfortable I felt. So if you‘re under stress, then start laughing. You might be very pleased with the results!
36. In which country was the first Laughter Club started?
A. Britain. B. America. C. Australia. D. India.
37. How did the writer feel at the beginning of the class?
A. Surprised. B. Pleased. C. Nervous. D. Stressful.
38. How often does a young child laugh?
A. 300 times a day.
B. 150 times a day.
C. 7-15 times a day.
D. It doesn’t tell us.
39. When did the people in the club begin to laugh for real?
A. After a few minutes
B. After a few hours.
C. After a few seconds.
D. After a few days
40. Which of the following is true according to the passage?
A. Fake laughter and real laughter are both good for health.
B. 40 % of the people in Laughter Clubs are good friends.
C. Adults laugh more often than children in a day.
D. Laughing is the best way to prevent illness.
答案:
36.D,该题是一道事实细节题,根据文章第二段第一行,可知答案
37.C,该题是一道事实细节题,根据文章第四段第二行‘I was quite nervous at the beginning of the class’,可知答案
38.A,该题是一道事实细节题,根据文章第二段第二行‘Young children laugh about 300 times a day’,可知答案
39.A,该题是一道事实细节题,根据文章最后一段第一行‘After ten minutes everybody in the room was laughing for real’,可知答案
40.A,该题是一道判断正误题。根据文章第四段最后一句话‘So they still produce the same healthy effects’,可知答案
少儿英语相关文章推荐
|少儿英语最新文章推荐
|少儿英语最新经验推荐
- 成考医学类专业录取分数线一般是多少?
- 成人高考没过分数线可以读吗?考不上还能再考吗?
- 2025年中级经济师《工商管理》真题每日一练4.3
- 2025年中级经济师《经济基础知识》真题每日一练4.3
- 2025年吉林社工考试准考证打印时间:考前一周
- 专业不对口怎么考二建?
- 放弃工作全职考二建有必要吗?
- 5年以上经验二级建造师能挣多少?
- 不同专业二级建造师收入差距大吗
- 二级建造师月收入多少?工资待遇如何?
-
赵红卫
20:00-21:00 20:00-21:00
2025中央一号文-低空经济
项目经理
-
何启下
19:00-21:00 19:00-21:00 04月05日 19:00-21:00
项目经理-飞检管理指南
项目经理
-
赵红卫
11:00-11:31 11:00-11:31 04月07日 11:00-11:31
2025中央一号文-化债
项目经理
-
曹峥
19:00-20:00 19:00-20:00 04月09日 19:00-20:00
曹导的职场人AI研习社首发
AI启航
-
曹峥
19:50-22:00 19:50-22:00 04月09日 19:50-22:00
曹导AI研习社首发
数据分析师
- 01 北京大约多久能解除疫情?
- 02 《中华人民共和国车船税法》全文
- 03 医师级别划分 十二级
- 04 这几种情况千万不要考消防工程师证书
- 05 2020年开年全球大事件你知道吗?
- 06 公务员存在不同级别 一级科员和一级行政执法员区别在哪
- 07 博士,硕士,研究生哪个学历高
- 08 中级资格证书有哪些
- 09 成人高考和自考有什么区别